Sinterklaaskasteel Geldrop

Sinterklaas had al heel lang een goede logeerplek in Geldrop op zijn verlanglijstje staan. Hij brengt daar elk jaar zoveel bezoekjes aan alle kindjes, dat hij het fijn vond als hij ergens in Geldrop ook een lekker bed had staan. En dan kon Sint ook eens zelf bezoek ontvangen in plaats van alleen maar op bezoek te gaan.

Afgelopen zomer was het zo ver dat er een paar Kijkpieten in het diepste geheim naar Geldrop reisden, om in alle rust het kasteel te bekijken. En ja, er zijn genoeg kamers voor de wensen van de Sint en het kasteel ligt op een mooie plek in het dorp, waar Sint kan logeren én mensen kan ontvangen!

Welkom!

Sint opent op zaterdag 23 en zondag 24 november tussen 10.00 en 20.00 uur de deuren van het prachtig versierde en sfeervolle Sinterklaaskasteel Geldrop voor alle kindjes met hun familie.

Alle kinderen zijn welkom, samen met ouders, grootouders, ooms en tantes, vrienden en vriendinnen en iedereen die wil komen. Je leert dan via de route door het Sinterklaaskasteel wat je moet weten of kunnen als Hulppiet. En natuurlijk is er een ontmoeting met Sinterklaas, waarna je het enige echte Geldropse Hulppietendiploma in ontvangst mag nemen!

Kom jij ook? Reserveer dan nu je plaatsje voor een onvergetelijk bezoek!

Reserveer tickets

Hulppieten gezocht!

Heb jij altijd al Hulppiet willen worden? Dat komt goed uit, want in het kasteel in Geldrop kan je aan de slag! De kleine pietjes kunnen tijdens hun bezoek aan het Sinterklaaskasteel allerlei pietendingen leren en het enige echte Geldropse Hulppietendiploma verdienen!

En goed nieuws voor iedereen vanaf 13 jaar! Jullie kunnen je nu al aanmelden als Hulppiet, waarna we je graag uitnodigen om Sinterklaas tijdens het Sinterklaaskasteel weekend te komen helpen! Dus heb je tijd en zin, meld je dan nu aan! We hebben je nodig!

Aanmelden als Hulppiet