Opening Sinterklaaskasteel Geldrop!

Je ticket geeft toegang op de hierop vermelde datum en het vermelde tijdstip tot het sprookjesachtige Sinterklaaskasteel Geldrop. Een unieke beleving met een ontmoeting met de Sint! Tot slot krijg je ook nog een zakje overheerlijke pepernoten en het enige echte Geldropse Hulppietendiploma. Na het bezoek aan het Sinterklaaskasteel mag je van Sinterklaas met jouw groepje ook nog wat gaan drinken in het centrum van Geldrop!

Reserveer tickets Bij de aanschaf van een ticket ga je akkoord met het eventuele gebruik van film- en foto-opnames van de dag van jouw bezoek op onze website, social media en overige media.

Toegangsprijzen

0 t/m 12 jaar € 4,50 (alleen toegang onder begeleiding van volwassene(n))
Vanaf 13 jaar € 7,50

Exclusief servicekosten per ticket en transactiekosten per bestelling.

Reserveer tickets

Belangrijke informatie

Iedere bezoeker, ongeacht leeftijd, heeft een ticket nodig als entree.

De indeling van de kamers staat maar een beperkte groep per kamer toe. Daarnaast moet elk moment precies bekend zijn hoeveel bezoekers er binnen zijn in verband met brandveiligheid.

Vanwege de verwachte drukte werken we met tijdsloten VAN 10 MINUTEN EN EEN BEZOEK DUURT 1 UUR. De tijd en datum op jouw ticket geven jouw startmoment aan; dus niet vroeger en niet later. Zorg daarom dat je 15 minuten voor jouw begintijd klaar staat bij de hoofdingang van het kasteel. Als jouw groep eenmaal binnen is, kan je niet meer aansluiten, ook niet bij andere groepen. Lees meer over onze voorwaarden bij Veelgestelde vragen.

Naar Veelgestelde vragen