Veelgestelde vragen

Hieronder vind je alle veelgestelde vragen, heb je een andere vraag neem dan contact met ons op.

Kaarten kunnen alleen online worden besteld, via deze link.

We hebben op zaterdag en zondag verschillende tijdsloten waarvoor kaarten beschikbaar zijn. Wanneer je naar de bestelsite gaat, zie je voor welke tijdsloten er nog kaarten beschikbaar zijn.

Ja, alle bezoekers betalen voor een kaartje. De opbrengst van de kaartverkoop gaat naar ons goede doel (Stichting Bolivia Komité Geldrop).

Heb je in de map met ‘Ongewenste e-mail’ ofwel spam-map gekeken? Staat de e-mail daar niet in dan kan het zijn dat jouw provider onze mailtjes tegenhoudt. Stuur een mailtje naar info@sinterklaaskasteelgeldrop.nl, dan kunnen we kijken of de bestelling goed is verwerkt.

Kinderen met hun papa’s en mama’s, opa’s en oma’s, tantes en ooms, nichtjes en neefjes, vriendjes en vriendinnetjes zijn allemaal welkom! Eigenlijk is iedereen die een bezoekje wil brengen welkom, of je nou uit Geldrop-Mierlo komt of uit een andere plaats. Je moet alleen vooraf online een entreekaartje kopen, zodat we het aantal bezoekers kunnen monitoren in verband met de veiligheidsvoorschriften van het kasteel.

De verwachting is dat onze bezoekers voornamelijk uit Geldrop en omstreken zullen komen. Slechts een klein deel zal van buiten de regio komen.

De organisatie is een initiatief van Stichting Bolivia Komité Geldrop die al bezoeken van Sinterklaas op scholen en kinderdagverblijven verzorgt. Voor volgend jaar zullen we dit evalueren en bekijken of we deze groepen ook op het kasteel zouden kunnen ontvangen.

Het bezoek zal ongeveer een uur duren.

Je bent in een bepaald tijdslot op een specifieke dag welkom op het kasteel. Met andere mensen die ook voor hetzelfde tijdslot een kaartje hebben gekocht, word je begeleid door de verschillende ruimtes van het kasteel. In elke ruimte word je verrast door Pieten die samen met jou een aantal activiteiten zullen doen waardoor je op het einde een goede Hulppiet bent en je het enige echte Geldropse Hulppietendiploma in ontvangst mag nemen. We sluiten af met de ontmoeting van Sinterklaas. Na afloop van je bezoek, krijg je nog iets lekkers mee naar huis. Je kunt daarna samen met jouw groepje in het centrum van Geldrop nog lekker gratis wat gaan drinken.

 

We zijn afhankelijk van de beschikbaarheid van het kasteel en de beschikbaarheid van de vrijwilligers die hieraan meewerken. Als blijkt dat we dit kunnen uitbreiden dan zullen we volgend jaar proberen meer dagen aan te bieden.

Vanwege de veiligheid mag dit helaas niet. De kinderwagen of buggy kan, op eigen risico, buiten het kasteel worden gestald.

Jazeker! En je opa, je tante, je nichtjes en neefjes en wie je verder mee wilt nemen! Iedereen die een kaartje koopt, mag mee.

Jazeker, Sinterklaas heet iedereen welkom op zijn prachtige logeeradres in het kasteel van Geldrop. Sint hoopt sowieso de kinderen uit Geldrop en Mierlo te mogen begroeten, maar hij vindt het ook erg fijn om de kinderen uit de andere plaatsen weer te zien.

Goed om te horen! Je kunt bij ons als vrijwilliger aan de slag. We zoeken nog hulp bij verschillende werkzaamheden! Je kunt ons ook op een andere manier ondersteunen.

Je kunt ook sponsor worden van het Sinterklaaskasteel. Lees hier meer over de mogelijkheden. Je kunt uiteraard ook direct doneren op IBAN NL 19RABO 0115 972137 t.n.v. Stichting Bolivia Komité Geldrop inzake Sinterklaaskasteel. (ANBI RSIN:816064350)

Indien je na je donatie een naamsvermelding wenst op de site, vul je even dit formulier in!

We kunnen helaas geen kaarten terugnemen. Probeer je kaartje zelf door te verkopen. Mocht dit niet lukken, weet dan dat de opbrengst van de verkoop naar ons goede doel gaat.

We kunnen het tijdslot dat is gekozen helaas niet meer aanpassen. Je kan het kaartje proberen door te verkopen en een nieuw tijdslot kiezen.

Ja, het kasteel is toegankelijk voor rolstoelen maar alleen in overleg met de organisatie zodat we samen het beste tijdslot kunnen kiezen. Neem contact op via info@sinterklaaskasteelgeldrop.nl.