Vrijwilligers gezocht

Ben jij op zoek naar het meest spannende vrijwilligersbaantje wat je je kan wensen? In een prachtige omgeving, samen met allemaal super gemotiveerde en enthousiaste mensen, werken aan een mooi doel?

Hulppiet op het Sinterklaaskasteel
Wil jij als Hulppiet meehelpen om een geweldig feest te maken voor de bezoekers van het Sinterklaaskasteel? Iedereen vanaf 13 jaar kan zich nu hiervoor aanmelden! We beloven je een geweldige ervaring in een leuk team en onze eeuwige dank!

Aanmelden als Hulppiet

Nog meer vrijwilligers gezocht!

Gehele Sinterklaasperiode

Ook zoeken wij voor onze reguliere huis/school/bedrijfsbezoeken in de periode van 20 november tot en met 5 december de volgende vrijwilligers:

Schminksters, Gastvrouwen, Chauffeurs, Pieten, Sinten

Onze stichting staat bekend om de gemoedelijke en gezellige band die er heerst tussen alle vrijwilligers. Wil jij ook meedoen? De minimumleeftijd voor alle vrijwilligers is 18 jaar, uitgezonderd de Pieten (vanaf 13 jaar).

Vol verwachting klopt ons hart!

Aanmelden als vrijwilliger

Hulppieten gezocht!

Heb jij altijd al Hulppiet willen worden? Dat komt goed uit, want in het kasteel in Geldrop kan je aan de slag! De kleine pietjes kunnen tijdens hun bezoek aan het Sinterklaaskasteel allerlei pietendingen leren en het enige echte Geldropse Hulppietendiploma verdienen!

En goed nieuws voor iedereen vanaf 13 jaar! Jullie kunnen je nu al aanmelden als Hulppiet, waarna we je graag uitnodigen om Sinterklaas tijdens het Sinterklaaskasteel weekend te komen helpen! Dus heb je tijd en zin, meld je dan nu aan! We hebben je nodig!

Voor dit jaar hebben we de bezetting voor het Sinterklaasweekend compleet. Dus aanmelden gaat helaas niet meer. Dank voor jullie enthousiasme! 

 

Aanmelden als Hulppiet